Studentfesten – sprutöl och studentflak

Är det någon gång det ska drickas rikligt med öl är det under Oktoberfest eller studenten. Under studenten är det vanligt med sprutöl som fungerar ungefär likadant som champagne som man sprutar för att uppmärksamma festen. Polisen är dock ganska negativt inställd till sprutölen under studentfirandet. men sprutölen visar sig på alltifrån vanliga studentkort som plojgrej, till att fylla studentflaken för att göra gott till alla glada människor.

Hyr det bästa studentflaket

Det förekommer alla möjliga typer av studentflak som fylls av glada studenter, mössor och studentkort. Det är dock viktigt att studentflaken uppfyller de regler och lagar som föreskrivs och att föraren har rätt att köra fordonet. Studentflaket kan vara alla möjliga åkerier i form av traktorer och lastbilar.

Fyll flaket med öl

Så har vi då kommit till det viktigaste med studenten utöver mössa, klädsel och fina studentkort med härliga motiv. Ölen! Det är fullt tillåtet att vältra sig i öl under flakets gång men däremot måste du vara uppmärksam på att inte spruta ölen på något annat än er själva. Folk som tittar har inte lust att få klibbig öl över sig. Ofta kan du beställa sprutöl i samma veva som du bokar studentflak. Hur du sedan dekorerar det är upp till dig. Fyll flaket med ballonger, foton, studentkort och galna grejer.

Överlev studentspektaklet med rätt budget

Flak och öl kostar pengar och det gör mössa och kläder samt hela festligheterna i övrigt. Livet efter studenten är ganska magert som du säkert vet så om du inte har superrika föräldrar som betalar hela kalaset så måste du sätta upp en tight budget så du har råd med allt.

I snitt kostar ett studentfirande lite över 16000 kr och priset går upp för varje år. Det gäller att spara under lång tid innan. Kolla de billigaste alternativen, även mössa. Du kan komma ner ordentligt i pris på både flak, öl och annat.

Till studenten hör naturligtvis mer än bara att dricka öl och sjunga studentsånger. Det är vuxenlivet som introducerar sig och inför studenten är det inte bara firande utan också planering inför de kommande studierna. Avsätt tid till det praktiska i förväg så du har gott om tid att ta igen dig efter festligheterna.